Par notikumu

Lai veicinātu izgudrotājdarbību Latvijā, sekmētu izgudrojumu reālu ieviešanu dzīvē un tehniskās jaunrades izpausmi, aicinām ikvienu, kuram ir kāds izgudrojums vai jauninājums, pieteikties un piedalīties festivālā. Šajā izstādē apmeklētājiem paralēli izgudrojumiem būs iespēja iepazīties ar jaunākajām tehnoloģijām atsevišķās inovāciju nozarēs, kā arī kļūt par Rēzeknes pilsētas svētku dalībnieku.

Dalībai nav ne vecuma, ne arī citu ierobežojumu. Dalība festivālā ir bezmaksas. Pieteikumus līdz 31. jūlijam lūdzam aizpildīt vietnē https://www.minox.lv/pieteikuma-veidlapa/ vai sūtīt pa e-pastu: info@connectlatvia.lv vai Sergejs.Kodors@rta.lv.

Pēc pieteikuma saņemšanas ar Jums sazināsies festivāla organizētāju pārstāvji papildu informācijas iegūšanai. Ja par Jūsu ideju/izgudrojumu/projektu/uzņēmumu vai aktivitāti (meistarklase/radoša aktivitāte/lekcija/intervija u.c.) vēlaties atsūtīt plašāku informāciju, lūgums to sūtīt brīvā formā uz iepriekš minētajām e-pasta adresēm.

Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija piedalīsies izstādē ar trijiem dažādiem izgudrojumiem, RTA pētniekus koordinēs asoc. prof. Sergejs Kodors. Plānots, ka varēs apskatīt dronus, mehatronikas studentu darbus, kā arī tiks prezentēti dažādu projektu rezultāti.

PAPILDU INFORMĀCIJA:

Lolita Kivleniece-Kuzņecova, RTA Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja,

lolita.kivleniece-kuznecova@rta.lv

Elmārs Baltiņš, Latvijas Izgudrotāju biedrības valdes loceklis,

elmars_b@connectlatvia.lv, tel. 29100252