Interese par darbnīcu bija negaidīti liela. To apmeklēja akadēmijas studenti un absolventi,  dalībnieku vidū bija arī uzņēmēji no Rēzeknes novada, Jūrmalas un Rīgas. 37 aktīvisti strādāja pie savu biznesa ideju pilnveides. Darbības spektrs ļoti plašs: nano diegi, droni, lāzeri, psiholemocionālā labsajūta, interneta platformas un veikali, konditorejas izstrādājumu mājražotāji, zirgu izjādes, datorspēļu industrija, deju nodarbības, metālapstrāde, ādas apavi ar īpašiem ziedu aksesuāriem.

V. Brēdiķis norāda: “Rēzeknē ir ko redzēt, ir ko darīt. Te ir uzņēmīgi cilvēki. Darbnīcas mērķis – izveidot katram dalībniekam sava biznesa ceļa karti pirmajam gadam. Strādājām pēc jaunuzņēmumu metodoloģijas – identificējām konkurētspējas priekšrocības, definējām minimālo produktu un stratēģiju ieiešanai tirgū. Katra varēja saņem individuālo konsultāciju, veltīt laiku savas biznesa idejas novērtējumam, palūkoties uz to no cita skatu punkta”.  

Darbnīcas dalībnieki saņēma RTA Mūžizglītības centra apliecību, kā arī pauda gandarījumu par intensīvo un piepildīto, atziņām bagāto laiku, kuru pavadīja nodarbībās. Akadēmijas vadība saka paldies RTA Padomes loceklim V. Brēdiķim par izrādīto iniciatīvu, veltīto laiku un studentu iedrošināšanu. 

RTA Sabiedrisko attiecibu nodaļa

Publicitātes foto