2024. gada pirmajā ceturksnī Latvijas Digitālais akselerators ar kontaktpunktiem Rīgā, Kurzemē, Zemgalē, Vidzemē un Latgalē un 19 partneriem aktīvi strādājis pie klientu piesaistes un apkalpošanas, īstenojis un piedalījies vairākos pasākumos, izveidojis un uzsācis divu tematisko grupu darbu, viesojies pie partneriem un atvēris uzņēmumu mentorēšanas programmu “Digitālās transformācijas laboratorija”.

Līdz šim uzsākta sadarbība ar vairāk kā 400 klientiem, aizpildīti 150+ brieduma testi, izveidotas 100+ digitālās attīstības ceļa kartes, notikušas neskaitāmas tikšanās ar klientiem un sniegtas konsultācijas par tehnoloģiskiem risinājumiem, digitālās transformācijas stratēģijas izstrādi, investīciju piesaisti, atbalstīta eksperimentēšana un pilotēšana. Tostarp klientiem piedāvāti vairāk kā 40 dažādi mācību kursi. Visi Latvijas Digitālā akseleratora (LDA) pakalpojumi uzskaitīti šeit.

Apskatīt projekta aktualitātes janvārī - martā.

Projekta apraksts.

Plašāka informācija un aktualitātes pieejamas Latvijas Digitālā akseleratora tiešsaistes vietnē https://www.digitallatvia.lv/ un sociālo tīklu kontos Facebook https://www.facebook.com/digitallatvia/ un LinkedIn https://www.linkedin.com/company/digitallatvia.