Par notikumu

Gūstiet unikālu ieskatu stāstā par Legally dibināšanu, kas aizsākās ar ambīciju automatizēt procesus juridiskajā nozarē.

2019. gada pirmajā ceturksnī Legally klientu lietošanai atklāja savu pirmo vietni ar automatizētām dokumentu veidlapām. Legally veiksmīgi kļuva par LIAA inkubatora biedru, absolvēja Startup Wise Guys pirmsakselerācijas programmu, no kuras pēc tam tika uzņemta Igaunijas B2B SaaS, kur izstrādāja projektu un veiksmīgi sagaidīja vietnes palaišanas datumu ar 800+ vietnes apmeklētājiem.

Būdams viens no pirmajiem pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, kurš savā darbībā izmantoja digitālo mārketingu, uzņēmums ātri ieguva atpazīstamību personas datu aizsardzības nozarē un pārorientējās, lai varētu sniegt to pakalpojumu, kas tiek pieprasīts no klientu puses, Legally darbojas pilnveidojot savas zināšanas un strādā ar dažāda lieluma un nozaru uzņēmumiem.

Vebināra laikā jūs arī dzirdēsiet:

- Kāds bija Elvīras ceļš no dokumentu automatizācijas juridiskajā nozarē līdz mākslīgajam intelektam(AI)?

- Kas ir viedā automatizācija un kā to izprast?

- Kādas ir AI iespējas un iespējamās prognozes B2B sektorā?

Pasākums notiks angļu valodā. Pasākumam ir jāreģistrējas, izmantojot šo saiti: Exploring IA - Google Forms

----------------------

ESI programmu kopīgi īsteno vairāki izglītības un rūpniecības pārstāvji – Rīgas Ekonomikas augstskola, Latvijas Mākslas akadēmija, Rīgas Juridiskā augstskola, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, konsultāciju uzņēmums Civitta Latvija un nozares partneri (Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija, Zero Waste Latvia, Techhub Riga, Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts, Rēzeknes Biznesa asociācija, Latvijas elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija).

Plašāka informācija par ESI studentu inovāciju programmu un pieteikšanos citiem pasākumiem:

Tīmekļa vietne: https://esi-startup.lv/

Facebook lapa: https://www.facebook.com/ESIdrosmigs

LinkedIn lapa: https://www.linkedin.com/company/esidrosmigs

E-pasts: info@esi-startup.lv

Programmu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds, Printify, SEB un RIMI.

Projekta numurs: 1.1.1.3/21/A/008.a.