Par notikumu

Fundamentālo un lietišķo pētījumu (FLP) projekts “Izglītības vērtības transformācija sociālās un kultūras kopienas ekonomiskajai izaugsmei” (IzVeTSKKEI) sadarbībā ar Liepājas Universitātes Mūžizglītības nodaļu š.g. 6.maijā organizē vebināru, kura laikā pētnieku grupas no Liepājas Universitātes, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un Vidzemes Augstskolas prezentēs sava pētījuma rezultātus un organizēs diskusiju par izglītības vērtību sabiedrībā. Izglītības vērtības izpratne tiks skatīta četros virzienos: skolotāju izglītībā, sociālā sfērā un mūžizglītībā, uzņēmējdarbībā un kultūras kontekstā.

Vebinārs notiks sestdien, 6.maijā, no pulksten 12:00 – 14:30, tiešsaistes sanāksmes Zoom platformā. Par dalību Vebinārā tiks izsniegts elektronisks sertifikāts.

Visi interesenti aicināti pieteikties dalībai vebinārā līdz š.g. 3.maijam (ieskaitot), reģistrējoties https://forms.office.com/e/TXUFM3Taip. Dalība vebinārā ir bez maksas, bet dalībnieku skaits ir ierobežots, tā kā interesenti tiek aicināti reģistrēties savlaicīgi. Saite uz piekļuvi vebināram tiks nosūtīta dienu iepriekš.

Par FLP projektu Nr. lzp-2020/1-0178 “Izglītības vērtības transformācija sociālās kopienas kultūras un ekonomiskajai izaugsmei” (IzVeTSKKEI)

Projekts IzVeTSKKEI uzsākts 2021.gada janvārī un ilgs līdz 2023.gada decembrim. Projekta ietvaros sadarbojas pētnieki no Liepājas Universitātes, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas un Vidzemes augstskolas. Projekta mērķis ir orientēts uz izglītības vērtības ietekmes izpēti Latvijas sabiedrības izaugsmē sociālekonomiskajā un kultūras kontekstā. Plašāku informāciju par projektu iespējams iegūt projekta interneta mājaslapā - https://izglitibasvertiba.liepu.lv/