Par notikumu

Uzzini kā Sergejs Jakimovs uzsāka savu ceļu life-science (zinātne par dzīvību) un kas viņu iedvesmoja pievērsties šai nozarei. Tāpat, Sergejs šī vebināra laikā pastāsīs par Longenesis izveidi un kas palīdzēja šai idejai klūt par veiksmes stāstu. 

Longenesis piedāvā uzlabotu pieeju datu iegūšanai un pacientu iesaistei šajā procesā, no kā labumu gūs gan biomedicīnas iestādes, pacientu organizācijas un pētījumu sponsori. Longenesis risinājumus jau ir atzinuši pasaules līderi veselības aprūpes un pētniecības jomā.

Longenesis komanda piedalījusies vairākos starptautiskos startup akseleratoros, kā piemēram Eiropas “Headstart”, “MedTech Innovator”, “500 Startups” Global launch program in Singapore, “Salto” Igaunijas akselerators. Šogad Longenesis uzvarēja Latvijas nacionālajā finālā, kas sniedza iespēju piedalīties Uzņēmējdarbības Pasaules kausa izcīņā.

Sergejs darbojas ne tikai Longenesis, bet arī LongeVC, tas ir riska kapitāla fonds, kas primāri sniedz finansējumu pētījumiem un uzlabojumiem, kas piedāvā jaunus un revolucionārus veidus cilvēka dzīves ilguma pagarināšanai.

Pievienojieties mums šajā, interesantajā vebinārā, lai uzzinātu ko sagaidīt no dzīvības zinātņu jomas nākotnē. 

Šis pasākums notiks angļu vaodā. Lai piedalītos, lūdzu reģistrējieties, aizpildot šo anketu: Register Here

Vebināra links tiks izsūtīts īsi pirms pasākuma.

ESI programmu kopīgi īsteno vairāki izglītības un rūpniecības pārstāvji – Rīgas Ekonomikas augstskola, Latvijas Mākslas akadēmija, Rīgas Juridiskā augstskola, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, konsultāciju uzņēmums Civitta Latvija un nozares partneri (Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija, Zero Waste Latvia, Techhub Riga, Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts, Rēzeknes Biznesa asociācija,  Latvijas elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija).


Plašāka informācija par ESI studentu inovāciju programmu un pieteikšanos citiem pasākumiem:

Tīmekļa vietne: https://esi-startup.lv/

Facebook lapa: https://www.facebook.com/ESIdrosmigs

LinkedIn lapa: https://www.linkedin.com/company/esidrosmigs

E-pasts: info@esi-startup.lv

Programmu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds, Printify, SEB un RIMI. Projekta numurs: 1.1.1.3/21/A/008.a.