Lāsmai ir savs skatījums uz studiju procesu, pieredze un iespēja salīdzināt. Viņa stāsta: “RTA piedāvā plašu klāstu studiju programmu. Uzņemšanas periodā biju pieteikusies divās dažādās programmās. Ieguvu valsts finansēto budžeta vietu un izvēlējos tuvāko savām interesēm. Pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma “Būvniecība” tiek piedāvāta arī strādājošiem cilvēkiem, jo pieejama nepilna laika studiju forma. Pateicoties šai priekšrocībai Lāsma veiksmīgi apvieno studijas ar darbu pārdošanas sfērā.

Lāsma pauž, ka ir ļoti apmierināta ar studiju procesu un kvalitāti. “Šī profesija vienmēr būs aktuāla, zināšanas noderēs visas dzīves garumā. RTA pasniedzēji ir profesionāļi savā jomā, kuri strādā pēc jaunākajām būvniecības tehnoloģijām un metodēm. Vienmēr sniedz atbalstu un padomus studentiem,” uzsver topošā būvdarbu vadītāja. Kā lielu priekšrocību studiju procesā, uzskata laboratoriju pieejamību, pateicoties tam, ka laboratorijas ir brīvi pieejamas, visi studenti iemācās strādāt ar iekārtām ne tikai teorētiski, bet arī praktiski.

Esot studentes statusā Ilona novērtē to, ka no akadēmijas bieži vien saņem informāciju par piedāvātajām darba iespējām, kā arī ERASMUS+ apmaiņas programmas izmantošanu.

“Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju es ieteiktu kā studiju vietu citiem. Es domāju pēc vidusskolas absolvēšanas uz Rēzekni dosies studēt arī mani bērni,” piebilst Ilona.

Reflektantu uzņemšanas periods RTA sāksies no 3. jūlija. Plašāka informācija par uzņemšanu pieejama pa tālr.: 26656553, e-pastu: uznemsana@rta.lv

RTA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Publicitātes foto