Forši, ka Tu esi aktīvs sekotājs mūsu Tik-tok kontam, esi komentējis akadēmijas pasākumus Instagram, atbalstījis Facebook, BET TEV IR JĀIERODAS AKADĒMIJĀ, lai:

plkst. 10.00 satiktu rektori profesori Ivetu Mietuli, jo tieši viņa parakstīs Tavu studiju līgumu. Tev ir svarīgi zināt par dokumentiem un to iesniegšanas laiku, lai nenokavētu pieteikšanos valsts finansētajai budžeta vietai.

Ja Tu joprojām zīlē kafijas biezumos, kas būsi nākotnē, – ekonomists, grāmatvedis vai jurists, tad Ekonomikas un pārvaldības fakultātes dekāne profesore Iluta Arbidāne Tev dos vērtīgus padomus, lai turpmāk kafijas dzeršanu Tu varētu apvienot ar savu karjeras izaugsmi šajās specialitātēs.

Pa vēsturiskās akadēmijas ēkas gaiteņiem Tu varēsi doties kopā ar Izglītības, valodu un dizaina fakultātes dekānu profesoru Jāni Dzerviniku, aplūkojot topošo dizaineru izstrādātos darbus un iedomājoties sevi kā piederīgu šīm jomām.

RTA “odziņa” ir inženierzinātnes! Tu varēsi apjaust, cik daudz smalku detaļu ir vajadzīgs, lai uzbūvētu robotu, būsi klāt Fizikālo procesu un lāzertehnoloģiju centrā, satiksi topošos programmēšanas inženierus Inženieru fakultātē.

Mēs zinām, ka Tev šobrīd galvā ir simtiem domu un daudz jautājumu par to, kur studēt, kā iestāties, kur studiju laikā dzīvot utt. Neuztraucies, mēs atbildēsim uz visiem Taviem jautājumiem, palīdzēsim izvēlēties īsto studiju virzienu, turklāt Informācijas dienā varēsi apskatīt arī jauno studentu dienesta viesnīcu.

Tā ir Tava iespēja apjaust, ka RTA studenta dzīve ir piepildīta, vērsta uz zināšanu ieguvi, un akadēmija ir TAVS staRTA punkts Rēzeknē!

 

Nāc pēc iedrošinājuma, informācijas, uzmundrinājuma!


Kontaktinformācija:

e-pasts: san@rta.lv

tālr. 26656553