Rīgas Ekonomikas augstskolas studentu inovāciju programma ESI 25. oktobrī plkst. 17.00 aicina pievienoties tiešsaistes vebināram kura laikā būs iespējams uzzināt nianses un iegūt unikālu ieskatu kā ‘Nordigen’ no biznesa idejas nonāca līdz brīdim, kad šī uzņēmuma daļas iegādājās pasaules līderis tiešo bankas maksājumu jomā. Vebināru vadīs ‘Nordigen’ līdzdibinātājs Roberts Bernāns.

‘Nordigen’ ir bezmaksas atvērto bankas datu sniedzējs. Tas ir rīks, kas ļauj automatizēt kredītņēmēju bankas konta izdruku analīzi, padarot šo procesu gan ātrāku, gan, nodrošinot kvalitatīvāku novērtējumu. Tas ir alternatīvs piedāvājums bankas kredītspeciālistu un citu kredītu izsniegšanas nozares spēlētāju darbam. Turklāt ar ‘Nordigen’ rīku iespējams izskatīt vairāk pieteikumu, izvērtējot riskus, un izsniegt vairāk aizdevumu, neriskējot pašam kredīta izsniedzējam.

Vebināra laikā Roberts pastāstīs par ‘Nordigen’ attīstību, dalīsies pieredzē un sniegs iedvesmu, atbildot uz interesējošiem jautājumiem.

ESI programmu kopīgi īsteno vairāki izglītības un rūpniecības pārstāvji – Rīgas Ekonomikas augstskola, Latvijas Mākslas akadēmija, Rīgas Juridiskā augstskola, Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, konsultāciju uzņēmums Civitta Latvija un nozares partneri (Latvijas Sociālās uzņēmējdarbības asociācija, Zero Waste Latvia, Techhub Riga, Latvijas Universitātes Cietvielu fizikas institūts, Rēzeknes Biznesa asociācija, Latvijas elektrotehnikas un elektronikas rūpniecības asociācija).

Pasākums notiks angļu valodā. Pasākumam ir jāreģistrējas, izmantojot šo saiti: https://forms.gle/VMeX54x7GDY9R9kv9

Plašāka informācija par ESI studentu inovāciju programmu un pieteikšanos citiem pasākumiem:

Tīmekļa vietne: https://esi-startup.lv/

Facebook lapa: https://www.facebook.com/ESIdrosmigs

LinkedIn lapa: https://www.linkedin.com/company/esidrosmigs

E-pasts: info@esi-startup.lv

Programmu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds, Printify, SEB un RIMI.

Projekta numurs: 1.1.1.3/21/A/008.a.