Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas studente Linda Ībelgaufte nāk no Līvāniem, izvēlējusies studēt Ekonomikas un pārvaldības fakultātē studiju programmā “Tiesību zinātne”. Jauniete norāda: “Izvēloties augstākās izglītības iestādi, ļoti piesaistīja RTA pamatstudiju programmu dažādība, akadēmijas ārējais veidols, kā arī Erasmus+ un prakses iespējas studentiem”.

Linda Ībelgaufte Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā studē 2. kursā. Viņa atzīmē, ka jurists ir viņas sapņu profesija.

RTA studente izvēlējusies dzīvot dienesta viesnīcā, jo mājas atrodas simts kilometru attālumā no Rēzeknes.

L. Ībelgaufte akcentē, ka dzīve dienesta viesnīcā ir interesanta un jautra: “Katrs izvēlas, kā pavadīt savu laiku studentu dienesta viesnīcā. Te var atrast sev klusu stūrīti, kurā pavadīt laiku vienatnē, var sportot trenažieru zālē vai fitnesa telpā, mācīties atpūtas telpā, vai arī aktīvi socializēties un piedalīties dažādās aktivitātēs. Nenovērtējams pluss ir tas, ka viesnīcas ēka atrodas blakus studiju korpusam,” akcentē Linda.

Dienesta viesnīcā ir iekārtotas modernas un gaišas istabiņas, katrā ir pieejama duša, labierīcības. Moderni aprīkotas katrā ēkas stāvā ir virtuves, ēka aprīkota tā, lai būtu pieejama cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.  Ir atpūtas zāle, tajā pieejamas dažādas galda spēles, kā arī spēļu konsoles kopīgai lietošanai.

Jauno studentu uzņemšanas periods sāksies no 3. jūlija. Ja kādam ir interese par to, kā dzīvo studenti dienesta viesnīcā, droši var sazināties ar viesnīcas vadītāju:

Sintija Želve

Sintija.Zelve@rta.lv

+37129749726