Iepriekš skrējiens norisinājās pa Atbrīvošanas aleju, taču šogad maršruts tika izveidots gar Rēzeknes upi pa gājēju promenādi, startējot un finišējot pie Rēzeknes pilskalna. Aptuvenais trases garums bija 4,4 kilometri. Šogad skrējienā ar laika kontroli piedalījās 105 dalībnieki, kuru vidū Jānis Seņkāns (RTA Inženieru fakultātes pirmā līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmas “Būvniecība” students) uzrādīja absolūti labāko rezultātu (15:31.08), savukārt, ATV absolvents Dāvis Keišs (vecuma grupā 15-24 gadi) ieguva augsti godalgoto 2. vietu.

Kā stāsta Jānis, tad skrējiens nebūt nebija viegls: “Drēgnais laiks, trase arī bija ļoti slidena, iespējams, tas arī bija saistīts ar manu fizisko sagatavotību, jo Covid-19 ierobežojumu dēļ treniņi nenotika. Es 2022. gada pavasara semestrī devos Erasmus+ programmas apmaiņā uz Vāciju, kur sportiskās aktivitātes intensīvo studiju dēļ tika atstātas novārtā. Taču iegūtais rezultāts mani priecē”. 

Jānis ir aktīvs RTA students un sportists, viņš ir ieguvis augsti godalgotas vietas Baltijas un Eiropas līmeņa sacensībās.

Vēlam veiksmi studijās un sportā!

RTA Sabiedrisko attiecibu nodaļa

Publicitātes foto