Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas studente Amanda Broka apgūst interjera dizainu jau otro gadu un uz jautājumu: “Kāpēc izvēlējies tieši šo izglītības programmu?” jauniete atbild: “Tā kā absolvēju Rēzeknes tehnikumu ar kvalifikāciju “Interjera noformētājs”, vēlējos turpināt studēt šajā jomā. Interjera dizains jau pirms RTA studijām vairākus gadus ir manas dzīves neliela daļiņa”.

RTA studente akcentē, ka studējot akadēmijā ne tikai papildināja jau esošās zināšas, bet arī uzzināja daudz ko jaunu. Viņa arī ieguva jaukus kursabiedrus un draugus.

A. Broka iesaka citiem studēt RTA: “RTA ir iespēja piedalīties Erasmus+ programmā. Daudz radošu profesiju, kā viena no tām ir mana izvēlētā, interjera dizains. RTA SP rūpējas, lai studenta dzīve ir košāka, arī tu vari to padarīt jautrāku, studējot RTA un pievienojoties studentu padomei.”

“Studēt ir lieliski – jaunas perspektīvas, kurās izpausties, pretīmnākoši pasniedzēji. Un ja studiju programma tiešām interesē, studiju gadi paiet ātri, ar jaunām un noderīgām zināšanām, un stipendiju, ja pacenšas,” pārliecināta Amanda.

Jauniete nāk no Kārsavas puses, un ir pārliecināta, ka iegūs labu un darba tirgum atbilstošu izglītību.