Pasākumā jauniešiem noritēja grupu prezentācijas un individuālās sarunas ar Latvijas augstākās izglītības iestāžu pārstāvjiem. Tikšanās laikā Madonas Valsts ģimnāzijas audzēkņi uzzināja par Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmiju (RTA), saņēma informāciju par  uzņemšanas nosacījumiem, RTA īstenotajiem studiju virzieniem, studentu dienesta viesnīcas priekšrocībām,  studiju programmām. Tika stāstīts par to, ka RTA var pilnveidot savas zināšanas, izmantojot ERASMUS+ programmas iespējas, papildus apgūt ķīniešu valodu, iesaistīties sporta aktivitātēs un dziedāt jauktajā korī “Sonitum”. Studiju programmas “Interjera dizains” 3. kursa studente Daira Aleksandroviča dalījās savā pieredzē par studiju norises procesiem, ārpusstudiju aktivitātēm akadēmijā un darbu Studentu padomē. 

Vislielāko vidusskolēnu uzmanību raisīja modernā akadēmijas vide, daudzveidīgais inženierzinātņu laboratoriju klāsts un plašais piedāvāto pamatstudiju programmu skaits. Vairāki jaunieši izrādīja padziļinātu interesei tieši par RTA Inženieru fakultātes piedāvātajām studiju programmām.

Uzņemšana pamatstudijās (uz vidējās izglītības bāzes) sākas no 2023. gada 14. jūlija Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā, Atbrīvošanas alejā 115 vai www.latvija.lv

Ja kādai vidusskolas klašu grupai ir interese uzzināt vairāk par RTA, ir iespēja aicināt akadēmijas pārstāvjus uz savu skolu. Labprāt viesosimies skolā ar prezentāciju klases audzināšanas stundā vai citā skolēniem izdevīgā laikā. 

Informāciju saņemt un vienoties par tikšanās laiku var, rakstot uz e-pasta adresi: san@rta.lv vai zvanot pa tālr. 26656553.


RTA Sabiedrisko attiecibu nodaļa

Publicitātes foto