Jaunieši ekskursijas laikā uzzināja par akadēmiju, ielūkojās RTA inženierzinātņu laboratorijās, novērtēja mūsdienīgo aprīkojumu. Apmeklējot RTA telpas, vidusskolēnu uzmanību raisīja vairākas izstādes, kurās izvietoti RTA dizaina jomas studentu darbi. Akadēmiskā maģistra studiju programmas “Vadības zinātne” 1. kursa students Sandis Proms dalījās savā pieredzē par studiju norisi, ārpusstudiju aktivitātēm akadēmijā, darbu Studentu padomē. Vidusskolēni ar interesi klausījās S. Proma stāstījumā, jo Sandis ir Špoģu vidusskolas absolvents, kurš par savu studiju vietu pēc Ēnu dienas pasākuma apmeklēšanas, izvēlējās tieši augstskolu Rēzeknē. RTA Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Lolita Kivleniece-Kuzņecova iepazīstināja skolēnus ar uzņemšanas nosacījumiem, pieejamajiem studiju virzieniem, programmām, ERASMUS+ programmas iespējām, ķīniešu valodas apguvi, studentu dienesta viesnīcas priekšrocībām.

RĒZEKNES TEHNOLOĢIJU AKDĒMIJA aicina vispārizglītojošos vidusskolu vadību, klašu audzinātājus vai priekšmetu pedagogus pieteikt sev vēlamo laiku, lai tiktos klātienē ar RTA pārstāvjiem un organizēt skolēnus, lai viņi varētu iepazīt Austrumlatvijas tehnoloģiju centru, mūsdienīgas augstākās izglītības iestādes priekšrocības.

Skolas var pieteikt klātienes ekskursiju vai virtuālo tikšanos sev izdevīgā laikā, rakstot e-pastu: san@rta.lv, zvanot pa tālr. 26656553. RTA pārstāvji ir gatavi apmeklēt arī konkrētu skolu, lai izstāstītu par tām studiju iespējām, kuras paveras Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijā.


RTA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Publicitātes foto