Tev ir ideja kā uzlabot pārtikas mazumtirdzniecību Baltijā? Aicinām ideju radītājus un jau esošus jaunuzņēmumus piedalīties Rimi Baltic Group Hakatonā uz vietas (Rīgā) vai arī attālināti 14-16. jūnijā! Pieteikties ir iespējams līdz 9. jūnijam.

Hakatons ir daļa no Rimi atvērto inovāciju platformas ar plānoto finansējumu EUR 1 miljona apmērā priekš proof-of-concepts un pilotprojektiem.

Aicina 'hakerus' strādāt pie idejām tādos virzienos kā inovatīvi piedāvājumi, efektivitāte un ātrums, kā arī ilgtspējīgas patērētāju izvēles iespējas, lai tiktu pie iespējas.

Izmantot iespēju, lai turpinātu sava risinājuma attīstību ar Rimi palīdzību!

Vairāk informācijas, kā arī pieteikuma forma atrodama šeit: https://lnkd.in/dwcr6btC

Pasākums sastāv no diviem virzieniem:

1. Hakeru/ideju līmeņa virziens: Klasisks hakatons, tas ir, piedalies ar savu komandu vai arī pievienojies kādai citai, un strādājat pie idejas validācijas un prototipa izveides 48h garumā, lai cīnītos par balvu fondu 5000 EUR vērtībā.

2. Jaunuzņēmumu virziens: Jaunuzņēmumiem ar jau esošiem produktiem un pakalpojumiem mazumtirdzniecības industrijā. Jaunuzņēmumiem tiks dota 48h ilga pieeja Rimi darbiniekiem, lai paātrinātu savu tradicionālu pārdošanas procesu un izveidotu personalizētu piedāvājumu un pitchu priekš Rimi Baltic Nākotnes Inovāciju padomes (augstākā līmeņa lēmumu pieņēmējiem), kā arī cīnītos par apmaksāta pilotprojekta iespējām līdz pat 100 tūkst. vērtībā uz vienu jaunuzņēmumu.