Autorizēties   |   Reģistrēties

Ēdināšanas uzņēmumu vadītāju un darbinieku apmācības

Pirmdiena, 28. Janvāris
Tuvojas noslēgumam RTA zinātniskais grants Nr.16.7/11 "Rēzeknes pilsētas ēdināšanas uzņēmumu kvalitātes novērtējums" sadarbībā ar Rēzeknes pilsētas pašvaldības aģentūras “Rēzeknes Kultūras un tūrisma centrs” Tūrisma attīstības centrs.

Projekta ietvaros 2018. gadā tika vērtēta klientu apkalpošana Rēzeknes pilsētas ēdināšanas uzņēmumos. Balstoties uz iegūtajiem rezultātiem, tika izstrāda apmācību programma, kas sastāv no vairākām daļām. 28.01.2019. ēdināšanas uzņēmumu īpašnieki, vadītāji un darbiniekiem būs iespēja klausīties lekciju un piedalīties praktiskajās nodarbības par klientu apkalpošanu (lekt. I.Dembovska) un alergēniem (doc.L. Litavniece). Dienas otrajā pusē lekt. I.Silicka ēdināšanas uzņēmumu vadītājiem, īpašniekiem stāstīs kā pareizi vajadzētu sastādīt ēdienkarti un uzņēmējiem būs iespēja saņemt arī individuālas konsultācijas. Bet viesmīļiem ir paredzēts praktiskais treniņš klientu apkalpošanā, ko vadīs S. Gaile.

29. janvārī Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmijas telpās Pils ielā notiks meistarklases “Grūbas mūsdienu ēdienkartē”. Meistarklases vadīs Pavāru kluba valdes priekšsēdētāja Svetlana Riškova. Tiek plānots, ka Rēzeknes pilsētas ēdināšanas uzņēmumi savās ēdienkartēs sāks piedāvāt kādu ēdienu no grūbām. Šīs meistarklases dos iespēju pavāriem rast jaunas idejas un iedvesmu ēdienkartes pilnveidošanai un jaunu gastronomisko pieredzi klientiem no tepat Latvijā audzētām grūbām z/s “Kotiņi”.

                                      Projekta vadītāja L. Litavniece



Rēzeknes Tehnoloģiju akadēmija, 2016 © Atbrīvošanas aleja 115, Rēzekne, Latvija. Tālrunis: 28325368;
Jautājumus un ierosinājumus sūtiet izmantojot RTA palīdzības dienestu