Pasākumā varēja iepazīt vidējās, profesionālās un augstākās izglītības iestādes, mācību centrus, organizācijas, kuras stāstīja potenciālajiem studētgribētajiem par izglītības nepieciešamību, aktualitātēm, iesaistot apmeklētājus dažādās aktivitātēs. 

RTA stendā bija pieejama plaša informācija par Ekonomikas un pārvaldības, Izglītības, valodu un dizaina, Inženieru fakultāti, kuras īsteno 33 pilna un nepilna laika studiju programmas, piedāvājot pilna laika studiju programmu studentiem valsts finansētās budžeta vietas. Apmeklētāji varēja piedalīties aktivitātēs – izmēģināt skrāpēšanas spēli, vinnējot īpašas balvas; iegriezt veiksmes ratu, uzzinot savu nākotnes profesiju; sagatavot kakao ēdamajā krūzē, našķojoties ar gardumiem. Diena pagāja ļoti spraigi, dalot informatīvos materiālus, uzklausot apmeklētāju jautājumus, palīdzot viņiem izdarīt izvēli.

RTA pārstāvji ir gatavi doties uz vidusskolām, lai tiktos ar 10., 11., un 12. klašu skolēniem. Varam organizēt attālināto tikšanos klases audzināšanas stundās. Mūsu mērķis ir palīdzēt izvēlēties nākotnes profesiju, aprunāties par augstākās izglītības lomu katra cilvēka dzīvē un sniegt informāciju par bezmaksas studiju iespējām RTA. 

Pieteikšanās saite: https://docs.google.com/forms/d/1gkEO-lgLZuLxqc4RSAWjdRRb9SoLfAdF9hPZnrFHc1g/edit 

Kontaktinformācija: e-pasts: san@rta.lv, tālr. 26656553

RTA Sabiedrisko attiecību nodaļa

Publicitātes foto